DESPRE NOI


Crystaldent își propune să fie locul în care pacientul este primit într-un ambient familial, fie că este copil, adult sau persoană în vârstă. Un colectiv de medici motivați și specializați fiecare într-o anumită ramură a stomatologiei, o echipă care poate aborda toată cazuistica în domeniu și oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, la prețuri competitive.


VIZIUNE


Viziunea noastră este de a pune bazele unui cabinet stomatologic în care calitatea serviciilor, profesionalismul echipei si respectul pentru pacient să fie linii directoare în prestarea serviciului.
 

ECHIPA


este formată din medici motivați și specializați fiecare într-o anumită ramură a stomatologiei. Suntem o echipă care poate aborda toată cazuistica în domeniu și oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, la prețuri competitive.

 

Dr Temneanu Dana Gratziela

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”, Iași – Facultatea de Medicină Dentară - a profesat ca medic stomatolog în toată această perioadă acumulând o experiență profesională de peste 20 de ani. Pasiunea, dar si interesul pentru a oferi pacienților tratamente de calitate la standarde europene au determinat-o să urmeze cursurile universității italiene, Universitatea G. D’Annunzio Chieti, Pescara, Italia pentru a se specializa în stomatologie și protetică dentară. A absolvit cursurile acestei universități în anul 2006 si de atunci profesează ca medic stomatolog în Roma, Italia.

 

Dr Ionel-Cristinel TEMNEANU

  • Membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România
  • Atestate complementare: implantologie
  • experiență profesională de peste 10 ani
  • MISIUNE

    Misiunea noastră este să oferim pacienților servicii stomatologice la nivelul calitativ pe care aceștia si-l doresc, și mai mult decât atât, să oferim soluțiile adecvate cazurilor complexe construind în același timp relații de încredere și durabile cu pacienții. Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim ca pacienții noștri să se simtă încrezători că vor beneficia de cea mai bună îngrijire stomatologică.

    Doriţi să faceţi o programare?

    programare